Facebook stranica škole

Posjetite nas i na Facebook stranici klikom na link

OŠ Bijakovići

Prijavi se

Pozdrav proljeću Ispis
Subota, 25 Ožujak 2017 21:47

PROJEKT „POZDRAV PROLJEĆU“

U listopadu 2016. godine Merkur osiguranje BiH najavilo je novi projekt usmjeren ka djeci i poboljšanju njihovih prehrambenih i životnih navika.

Pod okriljem projekta „U zdravoj školi zdrava djeca“ organizirani su besplatni sportsko-zdravstveni pregledi u četiri grada BiH, organizirane besplatne škole plivanja i skijanja za djecu SOS sela BiH. Projekt se nastavlja s ciljem razvijanja pravilnih prehrambenih navika, fizičke aktivnosti te zdravog načina života djece školske dobi.

 

Naša škola je odlučila dostaviti Merkur osiguranju BiH prijedlog projekta „Pozdrav proljeću“ u kojem bi sudjelovali učitelji, nastavnici i učenici naše škole kao i njihovi roditelji. Projekt je usmjeren na pravilan psihički i fizički razvoj učenika, uređenje školskog dvorišta i sadnju sedamnaest  razrednih cvjetnjaka te poticanje izvannastavnih aktivnosti u prirodi. Želja nam je da se ovaj projekt provodi u našoj školi i u sljedećoj školskoj godini.

Projekt planiramo realizirati 8. travnja 2017. godine u 8.00 u dvorištu naše škole. Školski domar će s učenicima predmetne nastave ranije pripremiti i označiti zemljište za sadnju sedamnaest cvjetnjaka. Razrednici će se tijekom ovog tjedna dogovoriti sa svojim učenicima što žele posaditi i kako će izgledati njihov razredni cvjetnjak.

Ovu akciju će potpomoći  i mjesne zajednice: Bijakovići i Međugorje kao i PMF i OZ.


Nadamo se da će se svi naši roditelji odazvati i pridružiti ovom projektu.

 

Obavijesti

InformacijaOd rujna 2010. godine krenula je s emitiranjem dječja emisija Radio - postaje Mir Međugorje: "KOCKA VEDRINE " , subota u 10 i 15 sati.


Emisiju uređuje i vodi nastavnica hrvatskog jezika , Jasna Ćorić.


U emisiji sudjeluju učenici naše škole, koji  za slušatelje pripremaju različite zanimljive sadržaje.

Anketa

Kako vam se sviđa stranica?
 
Trenutno aktivnih Gostiju: 2