Facebook stranica škole

Posjetite nas i na Facebook stranici klikom na link

OŠ Bijakovići

Prijavi se

Jednoga će dana dijete koje čita biti čovjek koji misli Ispis
Ponedjeljak, 08 Svibanj 2017 18:42

U srijedu, 26. 4. 2017. godine u našoj školi je završen projekt pod nazivom „Jednoga će dana dijete koje čita biti čovjek koji misli“.

Taj dan nam je u posjet došao književnik Mate Grbavac koji je predstavio svoju knjigu Pepine čudesne zgode u kojoj je pisao o svojoj unuci Petri, koju zovu Pepa. Pričao je o nastanku

priča koje se nalaze u toj knjizi; npr. priča „Čudesne cipele“, u kojoj se govori o tome kako su baka i Pepa išle u trgovinu cipela gdje su kupile cipele koje mogu skakati. Uživali smo u njegovim savjetima i poukama o značaju čitanja knjiga u životu.

 

Ne smijemo izostaviti ni naš Školski zbor koji je otpjevao tri pjesme, kao i ostale učenike koji su vodili program i recitirali. S nama je bila i učenica Glazbene škole Brotnjo Leonarda Doći koja je odsvirala jednu skladbu na violini. Na kraju priredbe podijeljeni su bookmarkeri koje je izradila Novinarska sekcija.

Ovaj dan i ovo druženje nas je  potaklo da više čitamo i česće posjetimo našu školsku knjižnicu.

 

Mate Ilić , 6. b razred

Novinarska sekcija

 

Obavijesti

InformacijaOd rujna 2010. godine krenula je s emitiranjem dječja emisija Radio - postaje Mir Međugorje: "KOCKA VEDRINE " , subota u 10 i 15 sati.


Emisiju uređuje i vodi nastavnica hrvatskog jezika , Jasna Ćorić.


U emisiji sudjeluju učenici naše škole, koji  za slušatelje pripremaju različite zanimljive sadržaje.

Anketa

Kako vam se sviđa stranica?
 
Trenutno aktivnih Gostiju: 3