Facebook stranica škole

Posjetite nas i na Facebook stranici klikom na link

OŠ Bijakovići

Prijavi se

Predstave u školi Ispis
Četvrtak, 07 Prosinac 2017 12:40

DVIJE PREDSTAVE U OŠ „BIJAKOVIĆI“

 

 

KazališteTvornica smijeha gostovalo  je 27.11.2017.  u našoj školi dvjema predstavama: komedijom i monodramom “Profesore, dajte dva

(za predmetnu nastavu) i edukativnom i interaktivnom predstavom „Tajna svijeta“(za razrednu nastavu).

 

Školski hol, koji je privremeno postao kazališni prostor, odzvanjao je smijehom. Mladi glumac Matko Elezović sjajno je odigrao šest uloga u monodrami „Profesore, dajte 2“.

Što je „tajna svijeta“ i gdje se ona krije? Krije li se tajna svijeta u dubokim morima ili maglovitim planinama? Je li „smijeh“ tajna svijeta?  Odgovore na ta pitanja dobili su naši najmlađi učenici u veseloj i razigranoj predstavi „Tajna svijeta“, punoj humora i veselih pjesama. Predstava je nastala prema tekstu Matka Elezovića, a glume Jadranka i Matko Elezović.

Učenici i nastavnici naše škole su svojim smijehom i pljeskom pokazali koliko su im se ove dvije predstave svidjele pa se nadamo nekim sličnim događanjima u našoj školi i u skoroj budućnosti.

 

-novinarska sekcija OŠ Bijakovići

 

 

Profesore, dajte 2

 

Tajna svijeta održana

 

Obavijesti

InformacijaOd rujna 2010. godine krenula je s emitiranjem dječja emisija Radio - postaje Mir Međugorje: "KOCKA VEDRINE " , subota u 10 i 15 sati.


Emisiju uređuje i vodi nastavnica hrvatskog jezika , Jasna Ćorić.


U emisiji sudjeluju učenici naše škole, koji  za slušatelje pripremaju različite zanimljive sadržaje.

Anketa

Kako vam se sviđa stranica?
 
Trenutno aktivnih Gostiju: 8