Facebook stranica škole

Posjetite nas i na Facebook stranici klikom na link

OŠ Bijakovići

Prijavi se

Foto arhiva
IZAŠAO JE NOVI BROJ CVRČKA Ispis
Ponedjeljak, 07 Ožujak 2011 21:47

Izašao je i drugi broj našega nestrpljivo očekivanog Cvrčka. U novom cvrčku možete vidjeti: kako je protekla proslava dana škole, razne zanimljivosti iz života škole, hobiji naših učenika, športska postignuća učenika i naravno obavijesti za roditelje i učenike. U novom broju  imamo i  „Zabavni kutak“, koji su pripremili naši učenici.

Posebne zanimljivosti: Učenici naše škole, Natječaj matice Hrvatske; Mlade nade; O momo jeziku; Kaj te muči, Njofra; Športski kutak i Zabavni kutak.

Više...
 
DAN ŠKOLE Ispis
Subota, 05 Veljača 2011 23:00

4.veljače 2011.god. OŠ Bijakovići u Bijakovićima  proslavila  je 109. rođendan. Iako po godinama stara i prilično neuvjetna za moderno školovanje, ona je ipak bogata… bogata učenicima, koji iz nje odlaze u svijet da bi postali budući profesori, radnici, doktori, težaci, sportaši, svećenici…Ona ih ispraća s mudrošću oca i s ljubavlju majke…

Više...
 
NAŠI VJERONAUČNI RADOVI Ispis
Srijeda, 26 Siječanj 2011 13:39

Mladi sedmih razreda (u odjelima a,b i c)  radili su na satu vjeronauka panele o Božjim zapovijedima. U svakom razredu bilo je po pet grupa koje su radile na  zapovijedima Dekaloga koje su im bile zadane. Deset Božjih zapovijedi ili Dekalog je skup zakona što su ga Izraelci, prema biblijskom izvještaju, primili od Boga na planini Sinaju preko proroka Mojsija, nakon prelaska preko Crvenog mora i izlaska iz egipatskog sužanjstva oko 1200. pr. Kr. One su dio zbirke zakona poznate pod nazivom "Zakon" (heb. Tora) ili "Mojsijev zakon". Što one danas znače i koji im je cilj u ljudskom životu, i zašto ih poštovati, to smo mi mladi na satu vjeronauka otkrili na našim panelima.

Više...
 
DNEVNIK PUTOVANJA V SLOVENIJO Ispis
Ponedjeljak, 17 Siječanj 2011 21:52

U okviru projekta  „100 - OTROK IZ BiH V SLOVENIJO“, koji organizira KLUB MUDROSTI Celje u periodu od 10.do 15.siječnja 2011. putovasmo u Sloveniju na 6-odnevno zimovanje. Bijaše to lijepo i nezaboravno putovanje . Pročitajte i pogledajte na fotografijama tijek putovanja…

Više...
 
DVA VRHUNSKA TENISAČA U POSJETU OŠ BIJAKOVIĆI Ispis
Četvrtak, 25 Studeni 2010 00:43

24.studenog 2010.god u OŠ Bijakovići je vladalo svečano ozračje.
Taj dan u posjet su nam došla dva naša bivša učenika, a danas vrhunski sportaši-tenisači Marin Čilić i Ivan Dodig.
Oni su, inače reprezentativni suigrači, susjedi i najbolji prijatelji.
Nakon dvije godine osvajanja ATP turnira, konačno su našli malo vremena za odmor u svom rodnom kraju.
Želja im je bila posjetiti svoju nekadašnju osnovnu školu, učitelje, nastavnike; evocirati neke lijepe uspomene iz djetinjstva, a ujedno i porazgovarati malo s učenicima ove škole o važnosti učenja, sporta i njegovog  pozitivnog učinka na život.
Na slikama možete vidjeti koliko je bilo oduševljenje učenika ovim posjetom.

Više...
 
Više članaka...


Obavijesti

InformacijaOd rujna 2010. godine krenula je s emitiranjem dječja emisija Radio - postaje Mir Međugorje: "KOCKA VEDRINE " , subota u 10 i 15 sati.


Emisiju uređuje i vodi nastavnica hrvatskog jezika , Jasna Ćorić.


U emisiji sudjeluju učenici naše škole, koji  za slušatelje pripremaju različite zanimljive sadržaje.

Anketa

Kako vam se sviđa stranica?
 
Trenutno aktivnih Gostiju: 5