Obavijest

  • Arhiva
  • Kreirano: 23.01.2012.

Za ovu prigodu potrudili smo se prirediti knjigu pod naslovom: Stotinu i deset godina školstva u Bijakovićima i Međugorju.

Na ovaj način htjeli smo u jednoj knjizi prikazati sveukupni rad, djelovanje i dostignuća u odgojno-obrazovnom radu škole u našemu mjestu od davne 1902. godine kada je škola utemeljena, pa sve do danas.

U ovoj knjizi na 200 stranica teksta mogu se naći sva značajnija događanja u proteklom razdoblju. Knjiga je tvrdo ukoričena, u boji i bogato ilustrirana mnogim dokumentima i slikovnim materijalom. Mnogi će se bivši, a i sadašnji učenici naći u ovoj knjizi kao i njihovi učitelji koji su ovdje živjeli i radili dijeleći sudbinu mještana.

Dragi prijatelji,

nadamo se i želja nam je da svaka obitelj posjeduje po jednu ovakvu knjigu, kako bi sačuvali od zaborava mnoge vrijedne stvari iz oblasti školstva našeg mjesta. U knjizi ćete zasigurno naći dio sebe i svojih predaka te na taj način pobuditi  uspomene na školske dane i vrijeme rane mladosti.

Knjiga se može nabaviti preko učenika naše škole ili izravno u tajništvu Škole u Bijakovićima. Promociju knjige upriličit ćemo u petak na blagdan sv. Blaža, 3. veljače 2012.  16  sati u  Velikoj žutoj dvorani iza crkve sv. Jakova u Međugorju..

Popularno